İngiltere, Kırmızı Liste : Covid Ingiltere Turkiye Yi 10 Gun Otel Karantinasi Uygulanan Kirmizi Liste Den Yine Cikarmadi

İngiltere Türkiyeyi 12 Mayısta gelen yolcuların otel karantinasına tabi tutulmasını öngören kırmızı listeye dahil etti. Önemli bir gerekçe belirtmeyen ve turistik amaçla seyahat etmek isteyene vize vermedi.


Ingiltere Turkiye Yi Kirmizi Listeye Aldi Dunya Gazetesi

İngiltere seyahat kısıtlamalarında değişikliğe gitti.

İngiltere, kırmızı liste. Sonra kırmızı liste uygulamasının bu nedenle olduğu bilgisi gelince biz de girmeye başladık. İngiltere kırmızı liste kararını yine değiştirmedi. İngiltere hükümetinin Türkiyeyi kırmızı listeden çıkarması beklenirken son yapılan açıklama göre listede Türkiye için bir değişiklik yapılmadı.

İHA 03062021 - 2133. İngiltere Türkiyeyi 12 Mayısta gelen yolcuların otel karantinasına tabi tutulmasını öngören kırmızı listeye dahil etti. İngiltere hükümeti trafik ışığı sistemi uyguladığı seyahat kurallarını güncelledi.

İngiltere 7 ülkeyi daha kırmızı listeye aldı İngiltere hükümeti Covid-19 nedeniyle uyguladığı kısıtlamalar kapsamında 7 ülkeyi daha yüksek riskli ülkelerin yer aldığı kırmızı listeye dahil ederken Portekizi de yeşil listeden sarı listeye taşıdı. Pandeminin başından beri istikrarlı kararı ile maalesef seyahat planları olanları dil okuluna kayıt yaptırıp vizesini. Covid-19 döneminde yaşanılan sıkıntılardan etkilenen ve toparlanmaya çalışan ülkelerin başında gelen İngiltere vize konusunda da kesin ve net kararlar aldı.

Daha önce tek kişi için 1750 sterlin olan 10 günlük otel karantinasının. Buna göre Türkiye yine İngilterenin 10 gün otel karantinası uygulanan kırmızı liste. İngiltere ayrıca otel karantinası için ödenmesi gereken ücreti de artırdı.

Pakistandan İngiltereye kırmızı liste tepkisi. Kırmızı liste düzenlemelerine göre Türkiyeden gelişlerde yalnızca İngiltere vatandaşları ve oturum izni olanlar kabul ediliyor ve gelenler masraflarını kendileri karşılayarak 10 gün otelde karantinada tutuluyor. Türkiye Mayıs ayından bu yana kırmızı listede yani ülkeden İngiltereye.

Türkiye hala kırmızı listede. İngiltere de bize buraya ille de veri gireceksiniz diye bir şey söylemedi zaten. İngiltere Türkiyeyi 12 Mayısta gelen yolcuların otel karantinasına tabi tutulmasını öngören kırmızı listeye dahil etti.

İki doz Covid-19 aşısı yaptıranlar ile 18 yaşından küçüklerin sarı listede yer alan ülkelerden dönüşlerinde karantinaya girmeyeceği açıklandı. Büyükelçilikten yapılan açıklamada COVID-19 ile ilgili bilimsel veriler Türkiyenin önümüzdeki gözden geçirmede kırmızı listeden çıkarılacağı yönündeki beklentimizi destekliyor denildi. Ancak çift aşısını olan vatandaşların sarı amber listeden İngiltereye gelişlerde ev karantinsından muaf olacağı ve İngilterenin kabul ettiği aşıları başka ülkelerde yaptırmış olsalar bile kabul göreceği göz önünde bulundurulduğunda kırmızı listeden.

The Times gazetesinde pazar günü yayımlanan habere göre uzmanlar şu anda kırmızı listede bulunan Türkiyenin turuncu listeye alınmasını bekliyor. İngilterenin yüksek riskli olarak nitelendirdiği kırmızı listede Türkiye de dahil olmak üzere toplamda 43 ülke var. Kırmızı listedeki çift aşılı yolcular için özel bir izin beklentisi.

Listedeki ülkeler arasında ayrıca Brezilya ve Hindistan gibi korona virüs mutasyonlarının görüldüğü ülkeler de bulunuyor. Hükümet Türkiyeyi ise kırmızı listede tutmaya devam etti. Pandemi öncesinde ülkemize en fazla turist gönderen ülkeler listesinde üçüncü sırada yer alan İngiltere Türkiye ye koyduğu seyahat engelini kaldırmaya hazırlanıyor.

Öte yandan sarı amber ve kırmızı listede yer alan ülkeler için çok büyük bir değişiklik beklenmediği kaydedildi. Bu ay 55 bine yakın veri. Kırmızı liste düzenlemelerine göre Türkiyeden gelişlerde yalnızca İngiltere vatandaşları ve oturum izni olanlar kabul ediliyor ve gelenler masraflarını kendileri karşılayarak 10 gün otelde karantinada tutuluyor.

Kırmızı liste düzenlemelerine göre Türkiyeden gelişlerde yalnızca İngiltere vatandaşları ve oturum izni olanlar kabul ediliyor ve gelenler masraflarını kendileri karşılayarak 10 gün otelde karantinada tutuluyor. Kırmızı listede yer alan Türkiye İngilterede gündem oldu İngiltere basınında yer alan habere göre Türkiyenin kırmızı listede yer alması nedeniyle tüm gelenlerin 2 bin 285 sterlin 26 bin 300 TL maliyetle 11 gece bir otelde karantinaya alınması gerekiyor. 05082021 - 1645 Güncelleme.

İngilterenin Kırmızı Listeyi yenileyeceği tarih hem tatil için yol gözleyen İngiliz vatandaşları tarafından hem de Türkiyeye gitmek veya İngiltereye dönmek isteyen Türkiye. Pakistan İnsan Hakları Bakanı Şirin Mazari Covid-19 tedbirleri kapsamında. Biz yine de yüzde 1 civarında bir veri giriyorduk buraya.

Kırmızı liste düzenlemelerine göre Türkiyeden gelişlerde yalnızca İngiltere vatandaşları ve oturum izni olanlar kabul ediliyor ve gelenler masraflarını kendileri karşılayarak 10 gün otelde karantinada tutuluyor. İngiltere koronavirüs önlemleri kapsamında kırmızı listeye koyduğu Türkiyeye seyahat engelini kaldırmaya hazırlanıyor. Mayıs ayından bu yana.

Listenin geri kalanında ise Afrika ve Güney Amerika ülkeleri yer alıyor.


Qkbgpl8apfcetm


Bfrdszaku6wj4m


8q3nzpctof0jem


Ingiltere Turkiye Yi 10 Gun Otel Karantinasi Uygulanan Kirmizi Listeye Dahil Ediyor Bbc News Turkce


Jrtb6bq9bgbhjm


Z34kvgdyio6vfm


Turkiye Ingiltere Nin Seyahat Kisitlamalarinda Yine Kirmizi Listede Kaldi


Ingiltere Nin Seyahat Kisitlamalari Turkiye Yine Kirmizi Listede Kaldi Euronews


Son Dakika Ingiltere Turkiye Yi Kirmizi Listeden Cikardi Mi Haberler Dunya Haberleri


Turkiye Ingiltere Nin Seyahat Kisitlamalarinda Yine Kirmizi Listede Kaldi Bbc News Turkce


Ingiltere Turkiye Yi Kirmizi Liste Den Cikarmadi Sol Haber


Covid Ingiltere Turkiye Yi 10 Gun Otel Karantinasi Uygulanan Kirmizi Liste Den Yine Cikarmadi


Ingiltere Nin Kirmizi Liste Sinde Yer Alan Ulkeler Turizm Guncel Turizm Haberleri Turizm Gazetesi


Covid Ingiltere Turkiye Yi 10 Gun Otel Karantinasi Uygulanan Kirmizi Liste Den Yine Cikarmadi


Covid Ingiltere De Otellerde Karantina Uygulamasi 15 Subat Ta Baslayacak Kirmizi Liste De Hangi Ulkeler Var Bbc News Turkce


Covid Turkiye Neden Ingiltere Nin Kirmizi Seyahat Listesi Nde Kalmaya Devam Etti Bbc News Turkce


Son Dakika Ingiltere Turkiye Yi Kirmizi Listeden Cikardi Mi Haberler Dunya Haberleri


Fj4vp6ydjnybm


Ingiltere Den Kirmizi Listedeki Turkiye Ye Yesil Isik Turizm Gunlugu

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here